Kenan Rijneveld | Zuid-Holland

25-06-2019

In het jaar 2041 ...

Zijn er automatische pennen. Als je wat zegt dan schrijft 'ie dat op. En ook bestaan er dan vliegende banken waarmee je bijvoorbeeld naar opa en oma kunt vliegen. En robots die op honden lijken en die alles voor je doen, zoals: boterhammen smeren, pannenkoeken bakken, voorlezen, voetballen, je stoel aanschuiven en friet halen.

Ik werk dan in de autogarage waar al het gereedschap naar je toevliegt. Dan hoef je alleen maar te roepen: hamer, en dan komt de hamer vanzelf naar je toe. Alle auto's die ik moet repareren zijn vliegende auto's. Alles om ons heen vliegt, zoals alle mensen, tv's, wc's. Behalve de wereld, de stenen, het gras en de bomen. Ook bestaan er robots die een boek boven je hoofden houdt als je ligt, of een laptop of iPad. Dan zeg je bijvoorbeeld: YouTube en dan doet die dat.

In mijn huis staat een plant die de lamp aan kan zetten en uit de plant komt ook cola als je zegt: drinken. Dieren bestaan dan niet meer, want die zijn allemaal doodgegaan. Dat is wel jammer, want dan kan ik geen melk meer drinken uit de koe en geen vlees meer eten. Er wordt elke dag patat gegeten. We sporten in de lucht.

Kenan Rijneveld (8 jaar)       


Godijn Publishing | © 2019
Verlengde Lageweg 19, Hoorn
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin